top of page

Blærebetændelse

Drikker kaffe
Blærebetændelse er en almindelig infektionssygdom, hos nogle, og kan være en gentagende  og meget smertefuld gene. Der kan være flere årsager til blærebetændelse det kan bla. skyldes et kort urinrør hos kvinden, det gør at bakterierne hurtig kan komme fra de ydre kønsorganer til blære  Årsagerne kan også skyldes  kulde, stress, overgangsalder, bakterier fra partneren m.m.
Det anbefales altid at konsultere din læge ved blærebetændelse. 
Behandlinger m. zoneterapi, kan som supplement hjælpe til at bringe blæren i en naturlig balance. Ved behandling på nyre-og blærezonerne kan urinen blive uklar og den kan være mere ildelugtende end sædvanligt, dette er tegn på, at en udrensning har fundet sted, (derfor er det vigtigt at drikke masser af vand efter behandlingen, til at skylle affaldstofferne ud af kroppen.)
Der sker ligeledes en øget produktion af endorfiner, der har en morfinlignende effekt, og zoneterapien kan  derfor også virke smertelindrende. Zoneterapien giver ligeledes et “energiboost” til det område, der bliver behandlet. Derved oprettes der balance i området. Behandlingen påvirker derudover kroppens energisystem (Meridianerne)
bottom of page