top of page

REIKI HEALING


Reiki healing er en blid, og samtidig meget kraftfuld og effektiv form for energi-healing. Behandling med Reiki kan afhjælpe mange forskellige former for skavanker og skader samt skabe ro, balance og harmoni i krop og sind.

Selve ordet Reiki er Japansk og betyder en universel energi. I Reiki healing kanalisere universel energi ned gennem healerens krop og ud gennem hænderne. Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for energi. Der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra mig til dig eller omvendt.

Reiki styrker dit immunforsvar og er god ved betændelsestilstande, da behandlingen kan mindske stress, give afspænding og aktiverer koppens egen evne til healing. Reiki løsner blokeringer, dæmper angst og uro, mindske bivirkninger og ubehag. Renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Den mest anvendte form er håndspålæggelse. Du vil ligge på min briks med tøj og evt et tæppe over dig. Det anbefales, at du ligge med lukket øjne, så du kan blive mere afslappet.
Jeg vil meget forsigtigt placere mine hænder forskellige steder på kroppen oven på tæppet. De enkelte positioner af håndspålæggelse holdes så længe, der er behov for det.


Energioverførselen kan mærkes i form af en let prikken, en pludselig varme eller kulde, som kan være så behagelig, at man falder i søvn.
Det er ikke af betydning for healingens effekt, om du mærker noget. Reiki energien går derhen, hvor du har brug for den, med andre ord er det dit eget system som bestemmer, hvad der heales.


Når du har besluttet dig til at få Reiki, skal du planlægge at få 4 til 5 behandlinger i træk, da det hjælper energien til at integrerer sig i dit system. Tit oplever man, at den 4 eller 5. Reiki behandling virkelig skaber forbedringer. Derfor anbefales det at starte med 4 behandlinger i træk i løbet af en så kort periode som muligt.
Nogle kan nøjes med et par healinger – andre skal have mange behandlinger for at komme af med smerter og blokeringer for velvære.
Derudover er det etablerede behandlingssystem bliver mere og mere åben for ”det alternative”. Vores syn på sygdom og ubalancer udvikler sig hele tiden. Reiki er et godt komplementær behandlingsform, som også støtter op om andre former for behandlinger. Jeg kan kombinere Reiki healing med andre behandlingsformer ud fra dit behov og ønske.

bottom of page