top of page
Oliemassage

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en effektiv måde at afhjælpe spændinger og smerter i muskler og led.

Reiki Behandling

Få ro og harmoni i krop og sind

En af de største fordele ved fysiurgisk massage er dens afslappende virkning.  Når muskelspændinger løsnes op, vil kroppen føles mere afslappet. Dette kan føre til en bedre søvnkvalitet, mindre stress og en generel følelse af velvære.

Hvad er fordelene ved fysiurgisk massage?

Der er en række fordele, herunder fordel det rolige tempo, der bliver anvendt under massagen. Dette kan hjælpe med at mindske stress og angst, da det giver kroppen en chance for at slappe af og genopbygge sig selv.  Det rolige tempo øger blodgennemstrømningen og reducere affaldsstoffer i kroppen.

Fysiurgisk massage kan derfor være gavnligt for personer, der lider af en række forskellige lidelser, såsom søvnbesvær, lændesmerter, hovedpine, skuldersmerter, stivhed i nakken, sportsskader og mange andre. Det kan også være en vigtig del af genoptræning efter en skade eller operation.

Afslapning er en vigtig del af en sund krop og sind. Ved at give kroppen mulighed for at slappe af og genopbygge sig selv, kan fysiurgisk massage hjælpe med at forbedre den generelle sundhed og livskvalitet.

Behandlingen

Når du får fysiurgisk massage, ligger du på en behagelig massagebriks, pakket godt ind i lagen og tæppe. Her vil jeg gennemarbejde musklerne eks. i dine skuldre, din nakke eller lænd. Det sker ved at kombinere forskellige greb og tryk i et varierende tempo.


Behandlingen aktiverer kroppens eget immunforsvar, og langt de fleste oplever også, at deres psykiske velbefindende forbedres.

Mange kan desuden mærke en effekt allerede efter første behandling, men vil du have længerevarende effekter, anbefaler jeg, at du får fysiurgisk massage regelmæssigt.

Alle behandlinger aftales individuelt imellem os, alt afhængigt af dine unikke behov tryksstyrke mm. Dermed har du eks. mulighed for at få ekstra fokus på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm.

Afslappende stearinlys

Susan Bay Larsen

Fantastisk hvad bare en behandling hos Rikke kan gøre.
 
Jeg kom kravlende ud af min bil med en nerve i klemme i ryggen - havde så ondt. Efter behandling hos Rikke gik jeg kæk og oprejst nærmest uden smerter - du kan udføre mirakler med de hænder - af hjertet tak!
bottom of page